Bar Chapel – Het laatste nieuws - Heem
Bar Chapel – Het laatste nieuws - HEEM heeft zich van in het begin geprofileerd als een fervente promotor van cohousing, dé woonvorm van de toekomst.

De perfecte zomerse zaterdag van Eline de Munck: “Niks leuker dan nieuwe plekken ontdekken”

“Bar Chapel is nog maar net open, maar is toch al één van mijn favoriete zomerplekjes! De bar bevindt zich in mijn buurt, Borgerhout, en ik vind het leuk dat er in Borgerhout meer en meer hippe plekken komen, de buurt wordt zo steeds meer opgewaardeerd. Bar Chapel is een oude kapel die helemaal gepimpt is, supermooi aangekleed en met een hippe keuken. Er worden ook concertjes gegeven, en je kan gezellig iets drinken aan de buitenbar. Niets toffer dan in de zomer zulke toffe, nieuwe plekken te ontdekken!”

LEES HET VOLLEDIGE ARTIKEL HIER