Eeuwenoude Molenhoeve biedt onderdak aan veertien gezinnen – GVA - Heem
Eeuwenoude Molenhoeve biedt onderdak aan veertien gezinnen – GVA - HEEM heeft zich van in het begin geprofileerd als een fervente promotor van cohousing, dé woonvorm van de toekomst.

Wijnegem – Deze week starten langs het Albertkanaal de voorbereidende werken voor Kadans, het cohousingproject in en rond de eeuwenoude Molenhoeve. De interesse om met veertien gezinnen ‘onder één dak’ te wonen blijkt groot. Op de eerste verkoopdag verkocht ontwikkelaar HEEM al meteen zes van de veertien woningen. De eerste bewoners worden in maart 2023 verwacht.

Jan Aumans – GVA – 11 februari 2021

Lees hier het artikel

Dit artikel werd gereproduceerd met toestemming van de uitgever, alle rechten voorbehouden. Elke reproductie dient het voorwerp uit te maken van een specifieke toestemming van de beheersvennootschap License2Publish: info@license2publish.be