Opendeurdag Meeren: kom langs in Olen op zaterdag 25 september - Heem
Opendeurdag Meeren: kom langs in Olen op zaterdag 25 september - HEEM heeft zich van in het begin geprofileerd als een fervente promotor van cohousing, dé woonvorm van de toekomst.

Wonen op een mooi, groen domein dat wordt omgeven door uitgestrekte velden? Het kan! Namelijk in ons prachtige, kleinschalige cohousingproject Meeren in Olen. Breng de site op zaterdag 25 september van 10 tot 12 uur een bezoekje. We lichten graag het volledige project toe.

Meeren telt 8 BEN-woningen, waarvan er momenteel nog 5 beschikbaar zijn. De resterende woningen tellen allemaal drie slaapkamers met een eigen terras en omheinde tuin. De afwerking gebeurt in CLT (Cross Laminated Timber) wat zorgt voor een hoog akoestiek comfort, het is energiezuinig en duurzaam. De gemeenschappelijke faciliteiten zijn onder meer een tuin met vijver, een sauna, een gerenoveerde schuur met open keuken, een coworkingplek en een berging. De oplevering is voorzien voor eind 2022. Meer info over het project vind je via deze link terug.

Praktisch:

Opendeurdag Meeren | Olen

Je bent welkom op zaterdag 25 september van 10 tot 12 uur.

Adres: Meren 35 in Olen

Opgelet

Het cohousingproject Meeren is tijdelijk niet volledig bereikbaar vanaf het kruispunt aan de Veldstraat. Er wordt namelijk een tijdelijke tractorsluis geïnstalleerd. Parkeren kan je dus in de Veldstraat, net voor de sluis, en vervolgens je weg te voet verderzetten. Het is wel mogelijk om via Meren te rijden en je zo naar de site te verplaatsen.

tractorsluis