Lees meer

Antwerpen – Chapel

 

 

Kwaliteitsvol wonen, ongedwongen samenleven.

In hartje Antwerpen, in een oud klooster, ontwikkelen we een bruisende cohousing- en coworking plek.  Deze verborgen parel, met prachtige kloostertuin wordt een plek waar kwaliteitsvol wonen en ongedwongen samenleven centraal staan.

Het project bestaat uit 24 privéwoningen en (gedeelde) kantoorruimtes. De beschikbare 1 tot 3 slaapkamer woningen zijn tussen 63m² en 168m² groot. Elke woning heeft een eigen terras en/of tuin. De bewoners delen in dit cohousingproject een gemeenschappelijk buitenzwembad, een sauna, een buurthuis, buitenkeukens en een prachtige groene binnentuin.

Het oude klooster, de pastorij en de kapel worden gerenoveerd. Het achterliggende terrein wordt ingevuld met een aantal nieuwbouw woonunits rondom een stadsbos.

Net zoals in enkele van ons andere cohousingprojecten zijn er hier ook 6 inclusiestudio’s voor bewoners met een lichte mentale of fysieke beperking, die begeleid zelfstandig wonen. Heem werkt hiervoor samen met Oak Tree Projects en Ondo.

De woningen en de gemeenschappelijke delen krijgen de signatuur van B-architecten. Met onder andere de ARC 19 Architectuur Award in haar portfolio voor de realisatie van Mundo A.

Chapel is gelegen in het centrum van Borgerhout op wandelafstand van talrijke winkels en openbaar vervoer, het station Antwerpen Centraal is maar 1 km ver. Wil je toch liever gaan shoppen in het centrum van Antwerpen dan ben je er al op 10 min met de fiets.

De verkoop van Cohousing Chapel start na het verkrijgen van de bouwvergunning. Als alles goed verloopt, dan verwachten we deze begin 2022. Plannen en prijzen zullen vanaf dat moment beschikbaar zijn. Laat hieronder je gegevens achter, dan houden we je op de hoogte.

Vraag hier meer informatie aan over Chapel.

Persartikelen over Antwerpen