Koffiebar - Heem
Koffiebar - HEEM heeft zich van in het begin geprofileerd als een fervente promotor van cohousing, dé woonvorm van de toekomst.
Lees meer

Koffiebar

Aan de toegangspoort van Cohousing Chapel, recht tegenover de nieuwe kantoorgebouwen komt een koffiebar. Een plek waar buurtbewoners, cohousers en mensen die in de buurt werken elkaar kunnen ontmoeten. De koffiebar is toegankelijk voor een breed publiek en heeft een terras in de grote groene binnentuin van cohousing Chapel.

Wie wordt de uitbater van onze koffiebar Chapel in Antwerpen?

We kregen talrijke fijne concepten toegestuurd van enthousiaste ondernemers uit de buurt. Het belooft een ongelooflijk fijne plek te worden die de verbinding maakt met de buurt. Benieuwd?! Wij ook! Eens de keuze van de uitbater gemaakt is, lees je hier meer over de toekomstige bar.

Oproep naar de buurt

We zijn op zoek naar leuke ideeën uit de buurt. De nieuwe koffiebar staat immers open voor iedereen. Woon jij in de buurt van Cohousing Chapel (Antwerpen – Borgerhout) laat ons weten waar je nood aan hebt. Een vergaderruimte, een plek voor gezelschapsspelen, een plantenhotel …

We nemen je ideeën mee in onze gesprekken met de nieuwe uitbater van de koffiebar.

Ik heb een idee. Klik hier om het met ons te delen.

Upload hier je ideeën

 

Bar Chapel

Na het overdonderend succes van de vorige 2 zomers en de vele enthousiaste reacties, geven we ook volgende zomer de kloostersite in handen van Bar Chapel. Samen terrassen onder de bomen van de oude kloostertuin? Een gezellig etentje in de mooie kapel? Een fijne speeltuin voor de kinderen én heel wat lokaals op de kaart!

Dit moet wel de gezelligste zomerbar van Antwerpen zijn. Je hoeft vooraf niet te reserveren en elke week staat er weer wat anders op het menu. Bar Chapel, Kerkstraat 150, Antwerpen.

 

Persartikelen over Antwerpen