Koffiebar - Heem
Koffiebar - HEEM heeft zich van in het begin geprofileerd als een fervente promotor van cohousing, dé woonvorm van de toekomst.
Lees meer

Koffiebar

Aan de toegangspoort van Cohousing Chapel, recht tegenover de nieuwe kantoorgebouwen komt een koffiebar. Een plek waar buurtbewoners, cohousers en mensen die in de buurt werken elkaar kunnen ontmoeten. De koffiebar is toegankelijk voor een breed publiek en heeft een terras in de grote groene binnentuin van cohousing Chapel.

Word jij de uitbater van onze koffiebar Chapel in Antwerpen?

Ben jij een straffe ondernemer?

Heb je een grote liefde voor lekkere koffie en een hart voor Borgerhout?

We zoeken een uitbater voor de koffiebar Chapel, die in 2023 haar deuren opent.

We dromen van een plek waar buurtbewoners, cohousers en mensen die in de buurt werken elkaar kunnen ontmoeten. We zijn op zoek naar een ondernemer die hier mee zijn/haar schouders wil onderzetten. Droom je van een eigen koffiebar vol ontmoetingen en een leuke vibe?

  • Een echte buurtplek, waar het heerlijk ontmoeten is.
  • Een plaats voor coworkers om te lunchen en de ochtend in te gaan met de beste koffie van de buurt.
  • Een plek in Borgerhout waar je kan genieten van een groen terras.

Meer weten?

 

Oproep naar de buurt

We zijn op zoek naar leuke ideeën uit de buurt. De nieuwe koffiebar staat immers open voor iedereen. Woon jij in de buurt van Cohousing Chapel (Antwerpen – Borgerhout) laat ons weten waar je nood aan hebt. Een vergaderruimte, een plek voor gezelschapsspelen, een plantenhotel …

We nemen je ideeën mee in onze gesprekken met de nieuwe uitbater van de koffiebar.

Ik heb een idee. Klik hier om het met ons te delen.

Upload hier je ideeën

 

Bar Chapel

Na het overdonderend succes van de vorige 2 zomers en de vele enthousiaste reacties, geven we ook volgende zomer de kloostersite in handen van Bar Chapel. Samen terrassen onder de bomen van de oude kloostertuin? Een gezellig etentje in de mooie kapel? Een fijne speeltuin voor de kinderen én heel wat lokaals op de kaart!

Dit moet wel de gezelligste zomerbar van Antwerpen zijn. Je hoeft vooraf niet te reserveren en elke week staat er weer wat anders op het menu. Bar Chapel, Kerkstraat 150, Antwerpen.

 

Persartikelen over Antwerpen