Lees meer

Wijnegem – Kadans

 

Sfeervol cohousen, omgeven door natuur, dichtbij de stad. Dat kan in het nieuwe cohousingproject in Wijnegem.

Wil jij ook terug naar dat dorpse gevoel? Samen kuieren in de tuin, aangename praatjes met je buren? Zoek je ruimte voor de kinderen om te spelen en te ontspannen?

Kwaliteitsvol wonen, samenhorigheid en zorg voor de natuur staan hier centraal. De historische molenhoeve zal plaats bieden aan 8 woningen. Een nieuwe stijlvolle laagbouw geeft plaats aan 6 woningen. De woningen beschikken over 1 tot 4 slaapkamers. Elke woning heeft een eigen tuintje of terras. Er is een buurtschuur, een zwemvijver én een prachtig groene tuin om in te spelen, te genieten en elkaar te ontmoeten. Er is mogelijkheid tot het aanleggen van een gemeenschappelijke moestuin en boomgaard.

De woningen, zowel de nieuwbouw als de renovatie van de historische hoeve, krijgen een knappe architecturale toets van B-architecten.

De energievoorzieningen zijn duurzaam (BEN, warmtepomp, regenwaterrecuperatie…) en waar mogelijk faciliteren we bijkomende samen-aankoop (bijvoorbeeld voor individuele zonnepanelen).

Het nabijgelegen Albertkanaal en Wijnegempark nodigen uit tot wandelen, fietsen en watersport. De oude molenhoeve gaf tot voor kort zelfs onderdak aan de Antwerp Rowing Club.

Het project ligt op wandelafstand van de kern van Wijnegem en het openbaar vervoer richting Stad. Met de fiets bereik je het centrum van Antwerpen in 25 minuten.

De lancering van dit project zal plaatsvinden in de loop van februari 2021.

Wil je meer weten?
Vul onderstaand formulier in en dan bezorgen we je meer informatie over dit project rond februari 2021.

 

Persartikelen over Wijnegem