Joeri Bal
Joeri Bal

Joeri Bal

Vennoot - Bestuurder

joeri@heem.be

Biografie

Joeri Bal

Joeri is de oprichter van en drijvende kracht achter HEEM.
Joeri heeft een ruime expertise als vastgoedontwikkelaar opgebouwd en is sinds 2004 het creatieve brein achter het cohousingconcept van HEEM. Hij optimaliseert elk project in functie van locatie en de steeds wijzigende maatschappelijke trends en noden.
Joeri woont met zijn gezin in het cohousingproject Boterberg in Kalmthout en begrijpt als geen ander de filosofie maar ook de praktische kant ervan. Cohousing is voor hem niet alleen een vastgoedconcept, maar ook een levensvisie.
Bij Heem staat Joeri, samen met Gert, in voor de dagelijkse leiding. Hij legt zich toe op business development & prospectie, het uitwerken van elk project en de technische en commerciële opvolging. Hij is een regelmatig spreker op seminaries omtrent cohousing.

Met een opleiding als psycholoog als achtergrond streeft hij naar een optimale samenwerking met al onze klanten, partners en leveranciers.

In zijn vrije tijd kan je Joeri al eens in de lucht of op het water terugvinden. Paragliding en kitesurfing zijn namelijk twee van zijn grote passies.

Gert Cowé
Gert Cowé

Gert Cowé

Vennoot - Bestuurder

gert@heem.be

Biografie

Gert Cowé

Gert is in 2019 toegetreden als vennoot en bestuurder om de expansie en verdere professionalisering van HEEM mee in goede banen te leiden. Van opleiding is Gert economist. Verder heeft hij de afgelopen 25 jaar tal van vastgoedopleidingen en -seminaries gevolgd.

Gert heeft een jarenlange expertise opgebouwd als o.a. CEO bij de beursgenoteerde vastgoedfondsen VastNed Retail Belgium en Intervest Offices & Warehouses, vennoot & medeoprichter van Quares, CFO bij projectontwikkelaar Group GL, business manager vastgoed bij Participatie Maatschappij Vlaanderen, etc..

Bij Heem staat Gert, samen met Joeri, in voor de dagelijkse leiding. Hij legt zich vooral toe op alle financiële, administratieve en juridische zaken, alsook op strategie en business development.

 

Koen Lizen
Koen Lizen

Koen Lizen

Vennoot - Bestuurder

koen@heem.be

Biografie

Koen Lizen

Een antwoord kunnen bieden aan de groeiende maatschappelijke nood aan community, motiveerde Koen om zijn schouders onder Heem te zetten.
Hij controleert en begeleidt de investeringen van zijn familie in cohousing en andere duurzame ontwikkelingen. Samen met het management van Heem zet Koen ook de strategische lijnen uit.
Koen is een bezield ondernemer met een aantal eigenzinnige woonprojecten en een stadshotel in Rio de Janeiro op zijn actief.
Zijn kennis en ervaring zet hij ook in als ondersteuning voor andere ondernemers.
Koen gaat voor een maatschappelijke meerwaarde en duurzame winst met een gelukkig team.
Hart en zaak in balans.
Maarten Van Gool
Maarten Van Gool

Maarten Van Gool

Vennoot

maartenvangool@heem.be

Biografie

Maarten Van Gool

Maarten is sinds 2020 vennoot van HEEM. Als co-founder van Fosbury and Sons, de organisatie die een compleet nieuwe invulling geeft aan ‘de traditionele werkplek’, is hij helemaal thuis in de wereld van collectiviteit.

Maarten zal HEEM bijstaan met zijn expertise rond toekomstdenken, interne structuur en cultuur én collectiviteit. Zijn mantra is dat ‘het collectieve zich moet kunnen aanpassen aan het individu’. Op die manier leveren sociale cohesie, samenwerking en ontmoeting een bijzondere kwalitatieve verhoging van de woon- dan wel werkervaring.

Gwen Malfeyt
Gwen Malfeyt

Gwen Malfeyt

Sales en marketing

gwen@heem.be

Biografie

Gwen Malfeyt

Bouwend op 15 jaar ervaring in vastgoed neemt Gwen de marketing en verkoop van de projecten/woningen voor haar rekening. Met een stevige dosis deskundigheid, enthousiasme en creativiteit focust ze zich op de volledige commercialisatie van de projecten en dit van a tot z.

Passie voor mooie dingen geldt voor haar zowel professioneel als privé. Haar energie in het leven haalt ze uit Yoga en surfen.

Sophie Voorspoels
Sophie Voorspoels

Sophie Voorspoels

Communicatie en events

sophie@heem.be

Biografie

Sophie Voorspoels

Sophie zet de projecten mee in de markt. De architectenplannen bekijkt ze in detail met oog voor het optimale gebruik van de woning en de gemeenschappelijke delen. Verder zorgt ze ervoor dat de projecten in beeld worden gebracht en de juiste informatie op de website en in de nieuwsbrief komt.

Ze maakt van elk lanceringsevent een feest, waarbij geïnteresseerde kopers goed en juist ingelicht worden en op een aangename manier kunnen kennismaken met Heem en cohousen.

Met haar vooropleiding als psycholoog, verdiept ze zich in de manier waarop een cohousinggroep kan werken en van betekenis kan zijn voor zij die er wonen.

Creatieve en sportieve uitlaadkleppen vindt Sophie in het pottenbakken, parapenten en kitesurfen.

Maarten Coppens
Maarten Coppens

Maarten Coppens

Projectopvolging Academie en Meeren

+32 476-268 873

maarten@heem.be

Biografie

Maarten Coppens

Als projectleider volgt Maarten alle technische zaken op die bij een werf komen kijken. Hij stuurt de aannemer aan en maakt de verbinding tussen klant, aannemer en architect.

Vaak komt daarbij ook nog overleg rond vergunningen en andere wetgeving. Hij bewaakt mee de bouwtechnische kwaliteit en stuurt op de werf keuzes bij waar nodig.

Naast zijn job bij Heem is Maarten ook lijnpiloot en brengt hij passagiers naar verschillende Europese bestemmingen. Met zijn achtergrond als Industrieel ingenieur is hij steeds geboeid gebleven door de bouwsector. Dat maakt dat hij sinds 2012 de twee jobs combineert. Hij is gediplomeerd afvalwaterinspecteur en veiligheidscoördinator niveau A.

In zijn vrijetijd? Aangetrokken door de bergen en de zee!  Zeilen, parapente, squash, mountainbike…

Tom Dierckx
Tom Dierckx

Tom Dierckx

Groepscoaching

tom@heem.be

Biografie

Tom Dierckx

Tom begeleidt de cohousinggroepen in hun groepsdynamische proces. De laatste jaren specialiseerde hij zich in zelforganiserende teams en holocratie.

In de begeleiding focust Tom vooral op de organisatie- en  beslissingsprocedures binnen een cohousinggroep. De structuur moet ruimte creëren voor initiatief en bewoners uitdagen om te tonen waar ze goed in zijn.

Daarnaast is Tom directeur van een non-profitorganisatie en begeleidt hij deze organisatie in innovatieve arbeidsontwikkeling.

Jo Clauw
Jo Clauw

Jo Clauw

Groepscoaching

jo@heem.be

Biografie

Jo Clauw

Jo is gepassioneerd door groepen en groepsprocessen. Hij heeft al meer dan 10 jaar ervaring in het begeleiden van groepen bij tal van organisaties. Bij HEEM neemt hij ook de cohousinggroepen op sleeptouw doorheen het hele proces.

Jo houdt al die kennis rond procesbegeleiding en groepsdynamica bovendien niet voor zichzelf. Als docent op de Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen deelt hij zijn expertise met de studenten van de verschillende menswetenschappelijke opleidingen.

Hij omschrijft zichzelf als een stadsmus én trotse Borgerhoutenaar.

Karen Beyens
Karen Beyens

Karen Beyens

Projectopvolging Kadans

+32 494-645 187

karen@heem.be

Biografie

Karen Beyens

Als projectleider volgt Karen alle technische zaken op die bij een werf komen kijken. Zij stuurt de aannemer aan en maakt de verbinding tussen klant, aannemer en architect. Vaak komt daarbij ook nog overleg rond vergunningen en andere wetgeving. Zij bewaakt mee de bouwtechnische kwaliteit en stuurt op de werf keuzes bij waar nodig. Naast haar job bij Heem volgt Karen eveneens bouwprojecten op binnen het Antwerpse havengebied als Technisch manager bij het Havenbedrijf. De combinatie van woonprojecten & meer industriële bouwprojecten is voor Karen -als architect van opleiding- een leuke uitdaging.

In haar vrije tijd is Karen vooral aangetrokken door snowboarden, kiten, natuur & avontuur.

Stefanie Van Gansen
Stefanie Van Gansen

Stefanie Van Gansen

Technisch manager

+32 494-630 380

stefanie@heem.be

Biografie

Stefanie Van Gansen

Na twaalf jaar werkzaam te zijn geweest als projectarchitect van grootschalige residentiële projecten, besloot Stefanie zich bij HEEM aan te sluiten als technisch manager. Ze staat binnen HEEM voornamelijk in voor het structureren en leiden van de technische werfopvolging maar je kan haar ook nog steeds terugvinden met helm en werfschoenen bij de technische projectopvolging.

Als burgerlijk ingenieur architect is ze geboeid door de complexiteit van het bouwproces. Elk project is uniek door zijn specifieke randvoorwaarden, ontwerpvraagstukken en technische ambities. Daarom is een flexibele maar gestructureerde organisatie en samenwerking binnen het gehele bouwteam essentieel. Het geeft de tools en de motivatie aan alle betrokkenen om de projectambities waar te maken waarbij kwalitatief wonen en de technische kwaliteit steeds centraal staan.

Naast het werk kan Stefanie enorm genieten van haar gezinsleven. Ze leeft zich uit bij het tuinieren, rijden met de koersfiets, joggen en een lekker hapje of drankje onder vrienden

Annelien Boens
Annelien Boens

Annelien Boens

Content manager

annelien@heem.be

Biografie

Annelien Boens

Als content manager is Annelien verantwoordelijk voor alles wat je over/rond Heem ziet verschijnen via sociale media, nieuwsbrieven en andere communicatiekanalen. 

Annelien startte haar carrière als webredacteur bij een lifestylemagazine. Daarna was ze zes jaar aan de slag als copywriter bij twee Antwerpse communicatiebureaus. Ze weet zich dus erg makkelijk in te leven in tal van onderwerpen en wisselt vlot van tone of voice.

Na de werkuren heeft Annelien de handen vol met haar twee dochters. Maar ze maakt ook voldoende tijd voor sport of een avondje uit op restaurant.

Lennert Hermans
Lennert Hermans

Lennert Hermans

Projectopvolging Pachthoeve en Seir

+32 494-680 975

lennert@heem.be

Biografie

Lennert Hermans

Als projectleider volgt Lennert alle technische zaken op die bij een werf komen kijken. Hij stuurt de aannemer aan en vormt de brug tussen klant, aannemer en architect. Lennert bewaakt mee de bouwtechnische kwaliteit, stuurt op de werf keuzes bij waar nodig en pleegt overleg rond vergunningen en wetgeving.

Lennert is architect van opleiding en is ook actief als uitvoerend architect voor verschillende bouwprojecten in Vlaanderen. De voorbije jaren deed hij heel wat ervaring op als projectleider bij tal van verschillende architectenbureaus in Vlaanderen en Brussel. Daarnaast was hij ook al actief als projectcoördinator voor lokale overheden en aannemers.

Lennert heeft een passie voor vakmanschap, materialisatie en innoverende techniek. Zijn ambitie binnen HEEM? Streven naar het optimaliseren van bouwprocessen. Hij gelooft dat een samenwerking tussen de verschillende bouwpartners leidt tot een beter eindresultaat.

In zijn vrije tijd vertoeft Lennert graag in de keuken, zowel om te koken als om te proeven. Hij is namelijk ook kok in opleiding.

Krien Frickel
Krien Frickel

Krien Frickel

Klantenbegeleiding

+32 472-373 358

krien@heem.be

Biografie

Krien Frickel

Als klantenbegeleider staat Krien klaar om kopers, na de aankoop van hun woning op plan, doorheen het bouwproces bij te staan. Samen met het team van projectleiders, architect en aannemers maakt ze het mogelijk om tot in detail in te spelen op de wensen van de kopers, zoals bij de inrichting, het sanitair, de keuken, de elektriciteit en de algehele afwerking.

Krien heeft al van zo lang ze zich kan herinneren een passie voor wonen, interieur en architectuur. Ze is al meer dan tien jaar aan de slag als interieurarchitect en projectcoördinator voor kleine en grote interieurprojecten in België en Nederland.