Joeri Bal
Joeri Bal

Joeri Bal

Vennoot

joeri@heem.be

Biografie

Joeri Bal

Joeri is de oprichter van en drijvende kracht achter HEEM.
Joeri heeft een ruime expertise als vastgoedontwikkelaar opgebouwd en is sinds 2004 het creatieve brein achter het cohousingconcept van HEEM. Hij optimaliseert elk project in functie van locatie en de steeds wijzigende maatschappelijke trends en noden.
Joeri woont met zijn gezin in het cohousingproject Boterberg in Kalmthout en begrijpt als geen ander de filosofie maar ook de praktische kant ervan. Cohousing is voor hem niet alleen een vastgoedconcept, maar ook een levensvisie.
Bij Heem staat Joeri, samen met Gert, in voor de dagelijkse leiding. Hij legt zich toe op business development & prospectie, het uitwerken van elk project en de technische en commerciële opvolging. Hij is een regelmatig spreker op seminaries omtrent cohousing.

Met een opleiding als psycholoog als achtergrond streeft hij naar een optimale samenwerking met al onze klanten, partners en leveranciers.

In zijn vrije tijd kan je Joeri al eens in de lucht of op het water terugvinden. Paragliding en kitesurfing zijn namelijk twee van zijn grote passies.

Koen Lizen
Koen Lizen

Koen Lizen

Bestuurder

koen@heem.be

Biografie

Koen Lizen

Een antwoord kunnen bieden aan de groeiende maatschappelijke nood aan community, motiveerde Koen om zijn schouders onder Heem te zetten.
Hij controleert en begeleidt de investeringen van zijn familie in cohousing en andere duurzame ontwikkelingen. Samen met het management van Heem zet Koen ook de strategische lijnen uit.
Koen is een bezield ondernemer met een aantal eigenzinnige woonprojecten en een stadshotel in Rio de Janeiro op zijn actief.
Zijn kennis en ervaring zet hij ook in als ondersteuning voor andere ondernemers.
Koen gaat voor een maatschappelijke meerwaarde en duurzame winst met een gelukkig team.
Hart en zaak in balans.
Gert Cowé
Gert Cowé

Gert Cowé

Vennoot

gert@heem.be

Biografie

Gert Cowé

Gert is in 2019 toegetreden als vennoot en bestuurder om de expansie en verdere professionalisering van HEEM mee in goede banen te leiden. Van opleiding is Gert economist. Verder heeft hij de afgelopen 25 jaar tal van vastgoedopleidingen en -seminaries gevolgd.

Gert heeft een jarenlange expertise opgebouwd als o.a. CEO bij de beursgenoteerde vastgoedfondsen VastNed Retail Belgium en Intervest Offices & Warehouses, vennoot & medeoprichter van Quares, CFO bij projectontwikkelaar Group GL, business manager vastgoed bij Participatie Maatschappij Vlaanderen, etc..

Bij Heem staat Gert, samen met Joeri, in voor de dagelijkse leiding. Hij legt zich vooral toe op alle financiële, administratieve en juridische zaken, alsook op strategie en business development.

 

Maarten Coppens
Maarten Coppens

Maarten Coppens

Projectopvolging

maarten@heem.be

Biografie

Maarten Coppens

Als projectleider volgt Maarten alle technische zaken op die bij een werf komen kijken. Hij stuurt de aannemer aan en maakt de verbinding tussen klant, aannemer en architect.

Vaak komt daarbij ook nog overleg rond vergunningen en andere wetgeving. Hij bewaakt mee de bouwtechnische kwaliteit en stuurt op de werf keuzes bij waar nodig.

Naast zijn job bij Heem is Maarten ook lijnpiloot en brengt hij passagiers naar verschillende Europese bestemmingen. Met zijn achtergrond als Industrieel ingenieur is hij steeds geboeid gebleven door de bouwsector. Dat maakt dat hij sinds 2012 de twee jobs combineert. Hij is gediplomeerd afvalwaterinspecteur en veiligheidscoördinator niveau A.

In zijn vrijetijd? Aangetrokken door de bergen en de zee!  Zeilen, parapente, squash, mountainbike…

Sophie Voorspoels
Sophie Voorspoels

Sophie Voorspoels

Communicatie en events

sophie@heem.be

Biografie

Sophie Voorspoels

Sophie zet de projecten mee in de markt. De architectenplannen bekijkt ze in detail met oog voor het optimale gebruik van de woning en de gemeenschappelijke delen. Verder zorgt ze ervoor dat de projecten in beeld worden gebracht en de juiste informatie op de website en in de nieuwsbrief komt.

Ze maakt van elk lanceringsevent een feest, waarbij geïnteresseerde kopers goed en juist ingelicht worden en op een aangename manier kunnen kennismaken met Heem en cohousen.

Met haar vooropleiding als psycholoog, verdiept ze zich in de manier waarop een cohousinggroep kan werken en van betekenis kan zijn voor zij die er wonen.

Creatieve en sportieve uitlaadkleppen vindt Sophie in het pottenbakken, parapenten en kitesurfen.

Barbara Poppe
Barbara Poppe

Barbara Poppe

Communicatie en events

barbara@heem.be

Biografie

Barbara Poppe

Barbara is voornamelijk gefocust op de redactie bij Heem. Ze neemt de eindredactie en social media onder haar vleugels en side kicked in de projectopvolging.
Naast haar job bij Heem is Barbara ook docent voor studenten Sociaal Werk.

Bij heem combineert ze het beste van twee werelden. In het schrijven van tekst en beeldmateriaal kan ze haar creativiteit kwijt, in de projecten onderhoudt ze de contacten met de sociale partners en organisaties die deel uitmaken van de cohousing projecten.

Gwen Malfeyt
Gwen Malfeyt

Gwen Malfeyt

Sales en marketing

gwen@heem.be

Biografie

Gwen Malfeyt

Bouwend op 15 jaar ervaring in vastgoed neemt Gwen de marketing en verkoop van de projecten/woningen voor haar rekening. Met een stevige dosis deskundigheid, enthousiasme en creativiteit focust ze zich op de volledige commercialisatie van de projecten en dit van a tot z.

Passie voor mooie dingen geldt voor haar zowel professioneel als privé. Haar energie in het leven haalt ze uit Yoga en surfen.

Geert Hulselmans
Geert Hulselmans

Geert Hulselmans

Groepscoaching

geert@heem.be

Biografie

Geert Hulselmans

Geert begeleidt cohousinggroepen in hun groepsdynamisch proces. Geert specialiseerde zich in verbindende of geweldloze communicatie. In de begeleiding focust Geert vooral op communicatiestijlen en de opbouw van interpersoonlijke relaties. Die staan in functie van ieders welbevinden. Vanuit een communicatie op behoefteniveau kan je elkaar vaak net wat beter begrijpen.

De groepen bij Heem begeleidt hij als freelancer, daarnaast is Geert ook psychotherapeut.

Tom Dierckx
Tom Dierckx

Tom Dierckx

Groepscoaching

tom@heem.be

Biografie

Tom Dierckx

Tom begeleidt de cohousinggroepen in hun groepsdynamische proces. De laatste jaren specialiseerde hij zich in zelforganiserende teams en holocratie.

In de begeleiding focust Tom vooral op de organisatie- en  beslissingsprocedures binnen een cohousinggroep. De structuur moet ruimte creëren voor initiatief en bewoners uitdagen om te tonen waar ze goed in zijn.

Daarnaast is Tom directeur van een non-profitorganisatie en begeleidt hij deze organisatie in innovatieve arbeidsontwikkeling.