Lennert Hermans - Heem
Lennert Hermans - HEEM heeft zich van in het begin geprofileerd als een fervente promotor van cohousing, dé woonvorm van de toekomst.

Als projectleider volgt Lennert alle technische zaken op die bij een werf komen kijken. Hij stuurt de aannemer aan en vormt de brug tussen klant, aannemer en architect. Lennert bewaakt mee de bouwtechnische kwaliteit, stuurt op de werf keuzes bij waar nodig en pleegt overleg rond vergunningen en wetgeving.

Lennert is architect van opleiding en is ook actief als uitvoerend architect voor verschillende bouwprojecten in Vlaanderen. De voorbije jaren deed hij heel wat ervaring op als projectleider bij tal van verschillende architectenbureaus in Vlaanderen en Brussel. Daarnaast was hij ook al actief als projectcoördinator voor lokale overheden en aannemers.

Lennert heeft een passie voor vakmanschap, materialisatie en innoverende techniek. Zijn ambitie binnen HEEM? Streven naar het optimaliseren van bouwprocessen. Hij gelooft dat een samenwerking tussen de verschillende bouwpartners leidt tot een beter eindresultaat.

In zijn vrije tijd vertoeft Lennert graag in de keuken, zowel om te koken als om te proeven. Hij is namelijk ook kok in opleiding.