Vilvoorde – Pachthoeve - Heem
Vilvoorde – Pachthoeve - HEEM heeft zich van in het begin geprofileerd als een fervente promotor van cohousing, dé woonvorm van de toekomst.
Lees meer

Vilvoorde – Pachthoeve

Heb je interesse? Vraag hier meer informatie aan over dit project.

Uniek wonen in het prachtige park Drie fonteinen in Vilvoorde

Welkom in het unieke cohousingproject Pachthoeve in Vilvoorde. De pachthoeve biedt plaats aan 11 woningen (1 tot 4 slpk.) met privéterras en/of -tuin en wordt omgeven door het prachtige park Drie fonteinen in Vilvoorde.

 

‘Pachthoeve is een uniek en kleinschalig cohousingproject. Vlakbij Brussel, midden in het groen. Cohousen op zo een prachtige locatie, dat is een uitzonderlijke kans.’ Joeri Bal, CEO HEEM.

 

Comfortabel wonen met een historische en natuurlijke uitstraling

De pachthoeve wordt gerestaureerd en omgevormd tot 11 woonunits. Het ontwerp zal de nadruk leggen op modieus architecturaal wonen in combinatie met de karaktervolle elementen uit het rijke verleden van de gebouwen. Voor deze woningen werkte de stad Vilvoorde een erfpachtformule uit.

In het koetshuis komen de gedeelde ruimtes voor de bewoners. Dat kan bijvoorbeeld een zwembad, sauna, atelier, bibliotheek …. zijn. Ruimtes die door de bewoners gebruikt kunnen worden en gericht zijn op ontmoeting, ontspanning en heerlijk luxueus wonen.

Het jachtpaviljoen, met zicht op de speeltuin, krijgt ook een publieke functie. Bijvoorbeeld een B&B, een koffiebar of coworkingruimte, …

 

De commercialisatie van Cohousing Pachthoeve start in de lente van 2022. Plannen en prijzen zullen vanaf dat moment beschikbaar zijn. Laat hieronder je gegevens achter, dan houden we je op de hoogte.

 

We zijn op zoek naar een enthousiaste groep bewoners voor dit project.

Heb je interesse? Vraag hier meer informatie aan over dit project.

Zijn jullie een bestaande groep? Bijvoorbeeld een groep vrienden, familie of huidige buren? Stuur een mailtje naar info@heem.be, dan bekijken we samen het project vooraf in detail.

 

Samenwerking

Om dit project te realiseren werkt Heem nauw samen met Stad Vilvoorde, het Agentschap natuur en bos, het Agentschap onroerend erfgoed en Participatiemaatschappij Vlaanderen (PMV).