Wetteren – Seir - Heem
Wetteren – Seir - HEEM heeft zich van in het begin geprofileerd als een fervente promotor van cohousing, dé woonvorm van de toekomst.
Lees meer

Wetteren – Seir

Heb je interesse? Vraag hier meer informatie aan over dit project.

In een voormalige bloemenkwekerij in Wetteren Ten Ede ontwikkelen we Cohousing Seir. Het project kenmerkt zich door haar landelijke ligging. Vlakbij de historische stad Gent (12 km) en toch met heel wat natuur dichtbij. 

Het historische karakter van deze bloemisterij blijft bewaard en de oude serres krijgen een nieuw leven. Het eigenzinnige en vernieuwende ontwerp is van de hand van het Architectenbureau Werkhuis AM.

 

 

 

Seir wordt een bruisende collectieve woonplek voor jong en oud.

Het project omvat een combinatie van 48 woningen en appartementen met 1 tot 4 slaapkamers, 2 handelsruimtes en 5 studio’s voor begeleid zelfstandig wonen.  

De oude serres zullen in de toekomst dienst doen als gemeenschappelijke ruimte voor de bewoners. Denk alvast aan een binnen- en buitenzwembad, sauna en coworkingplek. In de tuinaanleg zal de liefde voor bloemen, planten en (fruit)bomen zichtbaar aanwezig zijn.  

Hier woon je midden in het groen, vlakbij de oever van de schelde en op fietsafstand van de mooie stad Gent.

 

Heb je interesse? Vraag hier meer informatie aan over dit project.

Zijn jullie een bestaande groep? Bijvoorbeeld een groep vrienden, familie of huidige buren? Stuur een mailtje naar info@heem.be, dan bekijken we samen het project vooraf in detail.